VMS Omnichannel Journey

Vitamine, mineralen en suplementen – Omnichannel journey project

Etos wil dé plek zijn waar mensen naartoe gaan om vitamines te kopen. Dit vergt een optimale klantervaring gebaseerd op inzichten in de behoeftes en het gedrag van de klant.

Doel van dit design thinking project: Beter inzicht krijgen in de behoeftes en het gedrag van mensen op het gebied van vitamines. Met een multidisciplinair team zijn we hiermee aan de slag gegaan.

Fase 1 : Discovery

Tijdens de interviews, verspreid over 3 dagen, krijgen we inzicht in de behoeftes en het gedrag van de doelgroep. We vertalen de resultaten van de interviews in inzichten en hypotheses. We bepalen wat we kwantitatief gaan toetsen met surveys. Met online surveys (in)valideren we de resultaten uit de diepte interviews. Kwalitatief onderzoek waar respondenten a.d.h.v. een concrete opdracht een website doorlopen. We plotten de inzichten uit de kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken op de customer journey.

Fase 2: Creatie fase

Met een multidisciplinair team generen we ideeën passend bij klantprofielen, inzichten en kansen. In diverse workshops zijn we tot 3 concrete concepten gekomen. We hebben deze concepten direct gevalideerd met klanten.